Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

IUVENIS - Ifjúságügyi Konferencia

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A kecskeméti Neumann János Egyetem IUVENIS Ifjúságszakmai Műhelye és az Ifjúságszakmai Egyeztető Tanácskozás – megragadva az alkalmat az ifjúságügy szakmakénti demonstrálására és kiegészítve az ÖSSZEBESZÉLÜNK - Ifjúságügyi Kongresszus meghívásos jellegét – Ifjúságügyi Konferencia összehívását kezdeményezi.

A konferencia nyílt meghirdetésre, előadói jelentkezésre és szakértői bírálati rendszerre alapuló szakmai és társas esemény. Célja, hogy egyszerre adjon teret az ifjúságtudomány és szakma legújabb szociológiai, szociális munkabeli, politológiai, pedagógiai stb. megalapozottságú eredményeinek bemutatására, megvitatására és a szakemberek kötetlenebb, társas eszmecseréjére.

Várunk minden szakma iránt elkötelezett előadót – legyen bár gyakorlati szakember (önkéntes, vezető, animátor stb.), egyetemi polgár (hallgató, doktorandusz vagy oktató, kutató) vagy elméleti fejlesztő– hogy küldje be előadásvázlatát. Az előadás lehet tudományos igényű, szakmai hátterű vagy akár módszertani ihletettségű.  
Az ifjúsági szakmába beleértjük a szociálpedagógiai, szabadidőpedagógiai, ifjúsági szociális munkabeli, ifjúságpolitikai-politológiai, illetve bármely ifjúsággal foglalkozó más részdiszciplínát. 

Várjuk a nem előadói (résztvevői) jelentkezéseket is!


A konferencia időpontja:
2017.09.29. 17.00-24.00 (Kutatók Éjszakája)
A konferencia helye: Kecskemét, Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar (Kaszap u. 6-14.)

 


A legfontosabb határidők:

Az előadói regisztráció lezárult.

Résztvevőkén regisztrálni 2017. szeptember 15-ig lehet a iuvenis@pk.uni-pae.hu címen.

A végleges konferenciaprogram szeptember 1-ig kerül közzétételre. Minden előadás 25 percben maximált.


Részvételi díj: A program a Kutatók Éjszakáján résztvevőknek ingyenes. 

Programbizottság: Horváth Ágnes, Kárpáti Árpád, Murányi István, Nagy Ádám, Oross Dániel, Rigó Róbert, Székely Levente, Trencsényi László.

Szervezőbizottság: Horváth Ágnes, Nagy Ádám, Szeifer Csaba. 

 

 

 

 

 

 

A plenáris előadások a Kutatók Éjszakája programsorozat részei.

A programot az EFOP 3.6.1-16-2016-00006 projekt támogatja.

·         Az összefoglalókat 2017. április 15-ig várjuk a http://pk.uni-pae.hu/aktualitasok/-iuvenis-ifjusagugyi-konferencia webcímen az alábbiak szerint: előadó neve, telefonja, e-mail címe, maximum 500 szavas leírás az előadás témájáról (tézisek, módszerek, eredmények). Az ifjúsági, ifjúságügyi relevancián túl további tematikus megkötés nincs.

·         A leírások alapján a konferencia Programbizottsága dönt az előadás elfogadásáról. A Programbizottság valamennyi jelentkezőt május 15-ig értesít. A jelentkezések értékelésének szempontjai: a konferencia témájához való illeszkedés, a gondolatmenet tisztasága, az újdonság-innovatív érték, a közfigyelemre való érdemesség.

·         A regisztráció határideje (résztvevőknek és előadóknak) 2017. június 15.

·         A végleges konferenciaprogram szeptember 1-ig kerül közzétételre. Minden előadás 25 percben maximált.

Partnereink