Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

A PK Hallgatói Képviselete

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail


PK ELNÖK:
Fehér Éva

Stefkó Adrienn Fanni vagyok, másodéves tanító szakos hallgató, második éve tagja a Hallgatói Önkormányzatnak. 2019 őszétől a Pedagógusképző Kar Hallgatói Képviseletének elnökeként veszek részt annak működésében. Szeretem ezt a munkát végezni, mert lételemem a közösségi élet, ebből fakadóan a felpezsdítése is szívügyem. Ennek szerves része a közösségi szerepvállalás, rendezvények szervezése. Célom hallgatótársaim tájékoztatása, kérdéseik megválaszolása, ügyeik intézése. Diákjóléti Bizottsági tagként, EHÖK delegáltként és EHÖK kollégiumi elnökként számíthatnak rám a hallgatók.TOVÁBBI TAGOK:

Dr. Galuska László

Csősz Alexandrának hívnak, a Pedagógusképző Kar első éves tanító szakos hallgatója vagyok. 2019 ősze óta vagyok a kari HÖK póttagja, és rögtön bele is csöppentem a gólyabál és a nyílt nap szervezésébe, lebonyolítási munkáiba. A HÖK-be azért jelentkeztem, mert szeretnék jobban bele látni az egyetem életébe, szerves része szeretnék lenni. Másrészt szeretném, ha én is része lennék egy olyan kari HÖK-nek, aminek köszönhetően a hallgatók jobban érzik magukat az egyetemen.


 
 


Fehér Éva

Katona Kitti Petra vagyok, másodéves tanító szakos hallgató. Általános és középiskolában is diákönkormányzati tag voltam, aktívan tevékenykedtem ezen keretek között, így ezt szeretném folytatni kari HÖK tagként is. Tagja vagyok a Pedagógusképző Karon működő Kortássegítő csoportnak, a jövőben szeretném a csoport és a HÖK közötti együttműködést elősegíteni. A Hallgatói Önkormányzatban 2019 őszétől Fegyelmi Bizottsági tag, Sportbizottsági tag és Sportelnökségi tag vagyok. A munkában számomra fontos a csapatmunka, a precizitás és a fejlődési lehetőség. Célom az egyetemi ügyek és a hallgatók segítése, egyetemi közösség kovácsolása, a hallgatói élet felpezsdítése. Szeretnék ténylegesen a hallgatókért és az egyetemért tenni.

 

Fehér Éva

Varró Réka vagyok, harmadéves óvodapedagógus hallgató, és immár harmadik éve a Hallgatói Önkormányzat tagja. 2019 őszétől gazdasági alelnöki posztot töltöm be a Kari Hallgatói Képviseletben. A Diákjóléti és a Fegyelmi Bizottság, a Kari Tanács tagja, az EHÖK küldöttgyűlés tagja vagyok. Azért szerettem volna idén is tag lenni, hogy továbbra is segíteni tudjam a hallgatókat és kapcsolatot tudjak tartani a vezetőséggel, hogy könnyebben megtalálják a hallgatókhoz vezető utat, valamint ez fordítva is sikerülhessen. Nagyon jó egy ilyen klassz és kreatív csapatba tartozni és segíteni őket a munkámmal. Az oktatók, a hallgatók és a HÖK-ös társaim is számíthatnak rám bármilyen programnál, rendezvénynél, hiszen az ilyen tevékenységek miatt is szeretek HÖK-ös lenni.

  

 

Markó Maura vagyok, harmadéves tanító szakos és első éves óvodapedagógus hallgató. Számomra fontos, hogy a HÖK tagjává válhattam, mert szeretném a szaktársaim érdekeit képviselni és felpezsdíteni az egyetemi éveket. Számos ötletem van erre, melyek segítségével remélhetőleg lesz lehetőségünk a Pedagógusképző Kar életét feldobni. Az eddigi évekhez képest több olyan programot szeretnénk, ahol a bulikon kívül is ismerkedni lehet a szaktársainkkal. A többiekhez hasonlóan hetente egy nap ügyelek az irodában.
Majercsik Melinda vagyok, negyedéves tanító szakos hallgató. 2019 őszétől vagyok a Pedagógusképző Kar Hallgatói Képviseletének tagja. A Kar működését Beiskolázási Bizottsági, Felügyelőbizottsági tagként, valamint a tanító szak felelőseként segítem. Nagy ambíciókkal várom az elkövetkezendő időszakot, mert szeretnék minél többet tenni a hallgatói közösségért. Célom, hogy mozgásban tartsam az egyetemi életet, és hogy a hallgatótársaim bizalommal fordulhassanak hozzám a felmerülő problémáikkal.


 


Nagy Evelin negyedéves tanító szakos hallgató vagyok. 2017 óta vagyok a Hallgatói Önkormányzat tagja. 2019 őszétől a hallgatók érdekeit az EHÖK-ben tanulmányi elnökként is képviselhetem. Legfőbb célom az, hogy segítsem hallgatótársaimat és bizalommal fordulhassanak hozzám minden kérdéssel. Hallgatóként saját bőrömön is megtapasztalhattam, milyen problémákkal találkozhatnak a hallgatók az egyetemi tanulmányaik során, és a lehetőségeim szerint, a megfelelő eszközökkel igyekszem a kar oktatóival és munkatársaival együttműködve azonnali megoldásokat találni az egyetemi élet zavartalan működésének érdekében. A Pedagógusképző Karon legfontosabb számomra a Diákjóléti Bizottságban végzett munkám. A hallgatók rendszeres szociális támogatási kérelmeinek elbírálásán túl az a feladatom, hogy a hallgatókat tájékoztassam az egyetemen lévő ösztöndíj lehetőségekről.

Partnereink