Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

Digitális témahét a Gyakorló iskolában

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

workshop

 

A digitális témahét alkalmából a Gyakorló Iskolában tartott előadást Göcs László tanár úr, a műszaki kar oktatója. 
A témahét célja a XXI. század köznevelési elvárásainak megfelelő szemléletformálás, a mindennapokban használható gyakorlati ismeretek játékos, élményszerű átadása. Cél az egész életen át tartó tanulásban való sikeres részvétel elősegítése a társadalom és a munkaerőpiac által elvárt digitális kompetenciák elsajátításának támogatása. 

 

 

 

A Gyakorló Iskola is bekapcsolódott a digitális témahétbe, melyet az oktatásért felelős miniszter 2018.április 9-13.között hirdetett meg.

Az internet nagyszerű eszköz, de veszélyeket is rejt. A gyermekek és a fiatalkorúak védelme az internet káros tartalmaival szemben egyre fontosabb kérdés napjainkban. Ezért kértük fel a Neumann János Egyetem tanárát, igazságügyi szakértőt; Göcs László urat, hogy tartson előadást tanulóinknak. Az érdekes interaktív előadáson a tanulók hallhattak a személyes adatok védelméről, arról, hogy milyen a jó jelszó, hogyan védjék a jelszavaikat, az elektronikus levelezés és a letöltés szabályairól, az internetes fizetés előnyeiről és hátrányairól.

 

 

 

 

Partnereink