Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

HEART Konferencia összefoglalója

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Hirős szabadegyetem

A Nemzetközi HEART 2019 Konferencia idén március 20-án került megrendezésre a Pedagógusképző Karon. A reggeli angol nyelvű szekcióban több ország, sőt több kontinens előadói hozták el előadásaikat és érdekességeiket hallgatóinknak. A témakörök mind az egészség köré szerveződtek, így konferencia – a számos különböző témájú előadással is - egységet alkotott, melyből a jelenlévők érdeklődési területünknek megfelelően válogathattak, meglévő ismereteiket bővíthették.

 

 

A jelenlévők a 22 előadást megelőzően Dr. Fülöp Tamás dékán és Dr. Devosa Iván kutatócsoport-vezető köszöntője után, F. Chopin: Etude, Op.10. No. 9 hallgathatták meg zongorán (előadó: Fernando Lopez Pacheco - mexikói Erasmus hallgató), illetve az ebédet megelőzően “A Fehér Vera” fotóművész “Munkacím” című kiállítását tekinthették meg.

A közel száz résztvevő pozitív visszajelzése alapján, Karunk a jövőben is tervezi megrendezni a konferenciát, amelyre reményeink szerint ugyanilyen kiváló előadói kör és lelkes hallgatóság érkezik, mint az eddigiekre.

További részletek: https://sites.google.com/site/heartconferences/

 

 

 

 

Partnereink