Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

A Károli Gáspár Református Egyetem rektorának tájékoztatása

Tisztelt Oktatók, Munkatársak, Tanárok, Hallgatók, Diákok, Szülők!A felsőoktatás átalakításának részeként tervezetten a Neumann János Egyetem is á...

A Károli Gáspár Református Egyetem rektorának tájékoztatása

Kormánydöntés - Karunk kiválik a Neumann János Egyetem szervezetéből!

Magyarország Kormánya döntése értelmében a Neumann János Egyetem is bekapcsolódik a felsőoktatási fenntartói modellváltás folyamatába. A Neumann Já...

Kormánydöntés - Karunk kiválik a Neumann János Egyetem szervezetéből!

Általános iskola alsó osztályaiban használható app fejlesztésében vett részt oktatónk

A MTA egy digitális tananyagokat, rendszereket tartalmazó gyűjteményt állított össze a tanári munka segítése érdekében a Tantárgy-pedagógiai Kutatás...

Általános iskola alsó osztályaiban használható app fejlesztésében vett részt oktatónk

Kedves csecsemő és kisgyermekgondozó szakos hallgatók!

Várjuk jelentkezésüket gondozói és segédápolói feladatokra az idősek ellátásához. Szakképzett ápolók és gondozók vezetésével végzik majd a munkájuka...

Kedves csecsemő és kisgyermekgondozó szakos hallgatók!

Távoktatás!

A 2020. március 11. napján a Kormány által elrendelt veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelet, valamint az élet- és va...

Távoktatás!

Díszoklevél több évtizede végzett pedagógusainknak

A Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kara arany, gyémánt, vas, rubin díszoklevelet adományoz azoknak, akik oklevelüket jogelőd intézményünkben 50,...

Díszoklevél több évtizede végzett pedagógusainknak

Pedagógusképző Kar hírei

A Károli Gáspár Református Egyetem rektorának tájékoztatása

Pedagógusképző Kar hírei Létrehozva: 2020.04.01 17:45 módosítva: 2020.04.04 17:58 Készítette : Makra Csaba

Tisztelt Oktatók, Munkatársak, Tanárok, Hallgatók, Diákok, Szülők!

A felsőoktatás átalakításának részeként tervezetten a Neumann János Egyetem is átalakul, melynek során a Pedagógusképző Kar és a Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda a Károli Gáspár Református Egyetem részévé válik. Az ezzel kapcsolatos törvényalkotás még folyamatban van, de a tervek szerint idén június 30-án történhet meg a Kar átadása.

 

Tovább

Kormánydöntés - Karunk kiválik a Neumann János Egyetem szervezetéből!

Pedagógusképző Kar hírei Létrehozva: 2020.04.01 14:02 módosítva: 2020.04.01 15:31 Készítette : Makra Csaba

Magyarország Kormánya döntése értelmében a Neumann János Egyetem is bekapcsolódik a felsőoktatási fenntartói modellváltás folyamatába.

A Neumann János Egyetemért Alapítványról, a Neumann János Egyetemért Alapítvány és a Neumann János Egyetem részére történő vagyonjuttatásról szóló jogszabály tervezete az alábbi linken érhető el.

Kormánydöntés született arról, hogy a Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kara kiválik a Neumann János Egyetem szervezetéből és 2020. június 30. napjától beolvad a Károli Gáspár Református Egyetem szervezetébe.

Részletek a tovább gombra kattintva!

Tovább

Általános iskola alsó osztályaiban használható app fejlesztésében vett részt oktatónk

Pedagógusképző Kar hírei Létrehozva: 2020.03.30 14:26 módosítva: 2020.03.30 14:27 Készítette : Makra Csaba

A MTA egy digitális tananyagokat, rendszereket tartalmazó gyűjteményt állított össze a tanári munka segítése érdekében a Tantárgy-pedagógiai Kutatási Program 19 csoportjának eddigi, ebben a helyzetben felhasználható eredményeiből.

Az MTA-SZTE Ének-Zene Szakmódszertani Kutatócsoport  (melynek tagja Dr. Csontosné Dr. Buzás Zsuzsa) által fejlesztett Zenesziget applikáció tableten, okostelefonon és asztali számítógépen is futtatható, elsősorban az alsó tagozatos ének-zene oktatás számára ajánlott alkalmazás. Zenei ismeretek és zenei képességek elsajátítását elősegítő, részben a zenei kreativitást is támogató játékos feladatokat tartalmazó alkalmazás karaoke funkciójának segítségével a tanulók önállóan, zenei kísérettel énekelhetnek a tananyaghoz kapcsolódó dalokat. 

Tovább

Kedves csecsemő és kisgyermekgondozó szakos hallgatók!

Pedagógusképző Kar hírei Létrehozva: 2020.03.27 12:59 módosítva: 2020.03.27 13:32 Készítette : Makra Csaba

Várjuk jelentkezésüket gondozói és segédápolói feladatokra az idősek ellátásához. Szakképzett ápolók és gondozók vezetésével végzik majd a munkájukat.

Munkaidő: folyamatos munkarend

Bérezés: 260.000, - Ft/hó és a törvény által meghatározott pótlék.

Munkavégzés helye: Kecskemét Megyei Jogú Város szociális alapellátás és szakellátás területén

Jelentkezni lehet: Ölelő Kéz Alapítvány
Tel: 30/958 0471 hívható naponta 9.00-17.00 óráig
email: fayt@kmk.hu

Tovább

Távoktatás!

Pedagógusképző Kar hírei Létrehozva: 2020.03.23 12:20 módosítva: 2020.03.23 12:23 Készítette : Makra Csaba

A 2020. március 11. napján a Kormány által elrendelt veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelet, valamint az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III.11.) Korm. rendelet rendelkezései alapján intézményünkben határozatlan ideig távoktatásként folyik tovább az oktatás.
Részletek a tovább gombra kattintva!

Tovább

Aktuális információk - 2020.03.16.

Pedagógusképző Kar hírei Létrehozva: 2020.03.16 10:39 módosítva: 2020.03.16 10:56 Készítette : Makra Csaba

Tisztelt Hallgatók!

A Neumann János Egyetem valamennyi épületében a hallgatók részére visszavonásig intézménylátogatási tilalom lépett életbe!

A Neumann János Egyetemen 2020. március 16-21. között a hallgatók részére rendkívüli tavaszi szünet elrendelésére került sor.

Ebben az időszakban az oktatók és az adminisztratív dolgozók folyamatosan készülnek a szünet utáni időszak oktatási anyagainak digitális/távoktatási módszerekkel való átalakítására.

Megértésüket és türelmüket kérjük!

A hiteles információk tekintetében kérjük kísérjék figyelemmel A NEPTUN felületét valamint kari weboldalunkat!

Tovább

MediBall – érzelmi intelligencia fejlesztés és gamifikáció a pedagógusképzésben

Pedagógusképző Kar hírei Létrehozva: 2020.03.13 13:37 módosítva: 2020.03.23 12:22 Készítette : Makra Csaba

A MediBall egy olyan újszerű modern sport és mozgásművészeti forma, amely a mozgás tanulása során alkalmazott egyedi módszereknek köszönhetően fejleszti a hallgatók emocionális kvóciens képességeit: képessé válnak a tudatos figyelemre, az öröm, a harmónia a felszabadultság állapotának megélésére. A MediBall kifejezetten pozitívan hat az intraperszonális képességekre, a stresszkezelésre és az általános hangulatra. A hallgatók (játékosok) a helyes testhasználat elsajátítása mellett a testi és mentális egyensúlyi állapotába érnek. 

Tovább

 alt=

Elérhetőségeink

Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar

Partnerségi Pedagógusképzés

Eseménynaptár

Partnereink