Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

KÖZGAZDÁSZ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSEK

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Az egész életen át tartó tanulás filozófiájának megfelelően a Szolnoki Főiskola is rendelkezik olyan képzésekkel, melyek kifejezetten a diplomások szakmai tudásának mélyítését vagy újabb tudományterületre történő bevezetését jelentik. Szakirányú továbbképzéseinket azoknak ajánljuk, akik egy-egy jól meghatározott, szűkebb témakör naprakész ismereteit kívánják bővíteni. A szakközgazdász képzésekre közgazdász oklevéllel rendelkezők nyerhetnek felvételt, szakreferens képzéseinkre minden más diplomával lehet jelentkezni.

A levelező rendszerű szakirányú továbbképzés működését a Nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény szabályozza. Képzéseinkre jelentkezni folyamatosan lehet. Jelentkezési határidő a februárban induló képzések esetében február 1., az októberben induló képzések esetén szeptember 15. A képzések abban a félévben és azon a helyszínen indulnak, ahol a jelentkezők száma eléri a 15 főt.

A költségtérítés összege szakonként és félévenként változó összegű lehet. A 2016/17. tanévben induló képzéseink díja 115.000 Ft/félév.

Jelentkezni a kitöltött, aláírt és szkennelt jelentkezési lap és a már megszerzett oklevél másolatának beküldésével lehet a tovkepz@szolf.hu e-mail címre. A beiratkozás napján az eredeti jelentkezési lapot be kell adni és az oklevelet be kell mutatni.

A jelentkezések lezárását követően a beküldött jelentkezési lapokat a felvételi bizottság bírálja el és dönt az egyes szakok indításáról. A döntésről és a további tudnivalókról a jelentkezők írásbeli tájékoztatást kapnak.

A képzések keresztfélévben is indulnak, így az első konzultációs lehetőség február, ill. október hónapban esedékes, melyről részletes tájékoztatót küldünk a jelentkezés visszaigazolásával. A beiratkozás mindig az első oktatási napon van. Minden hallgató részletfizetési kedvezményt kérhet.

Az őszi félév szorgalmi időszaka szeptembertől decemberig tart, a tavaszi félév februártól májusig. A vizsgákat januárban és júniusban bonyolítjuk. A foglalkozásokat általában félévente öt alkalommal, pénteki és szombati napokon tartjuk. Előadóink egyetemi és főiskolai oktatók, nagy gyakorlattal rendelkező neves szakemberek. A képzésekre meghívott óraadók ismert és oktatóként is elismert gyakorlati szakemberek, akik a pénzintézetektől, hatóságoktól, közigazgatási szervektől és a versenyszféra szereplői közül érkeznek. A képzés befejezését követően szakdolgozatot kell készíteni és záróvizsgát kell tenni. A záróvizsga részei: a szakdolgozat prezentációja, a szakdolgozat megvédése és a szakmai tárgyakból komplex szóbeli vizsga.

A 2016/2017. tanév szolnoki és kecskeméti hirdetésű kiemelt képzései: 

  • Diplomás rendezvény és protokoll szakreferens
  • Gazdaságvédelmi szakközgazdász/szakreferens
  • Innovációs menedzser
  • Logisztikai és szállítmányozási menedzser
  • Marketingkommunikáció szakközgazdász/szakreferens
  • Pénzügy, adó és ellenőrzés szakközgazdász/szakreferens
  • Roma vállalkozási és kommunikációs tanácsadó/szakközgazdász
  • Üzleti informatikus szakközgazdász/szakreferens
  • Vállalati irányítás és kontrolling szakközgazdász/szakreferens

Bővebb felvilágosítás a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar honlapján található, illetve a tovkepz@szolf.hu e-mail címen kérhető.

Telefonos ügyfélszolgálat: 56/510-300/5714 mellék.

Partnereink