Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

KÖZÖSSÉGSZERVEZÉS SZAK (IFJÚSÁGI KÖZÖSSÉGSZERVEZŐ SZAK) (felvételi)

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

Kedves Felvételizők! Kedves Leendő Hallgatóink!

Köszönjük jelentkezéseteket, köszönjük a bizalmat, amellyel megtiszteltétek a Neumann János Egyetem Pedagógusképző Karát!

Szeretettel várunk leendő hallgatóink között, új alapszakunkon, a Közösségszervezés szakon!

Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy leendő tanulmányaitok során döntésetek helyességéről bizonyosodhassatok meg.

 

Akik pedig még nem döntötték el, hogy hol szeretnének tovább tanulni, és mit szeretnének tanulni, azok a pótfelvételi eljárás során még felvételt nyerhetnek karunkra!

Hogy miért érdemes a kecskeméti Neumann János Egyetem Pedagógusképző Karát és a Közösségszervezés szakot választani?

Mert

  • Kecskemét az ország egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvárosa, a városban és az Egyetemen nagyon jelentős beruházások, fejlesztések zajlanak.
  • Karunk együttműködési megállapodást kötött az ország kulturális intézményeit felügyelő Nemzeti Művelődési Intézettel, ami hallgatóink gyakorlati képzését, diplomaszerzés utáni elhelyezkedését jelentősen megkönnyíti. A Nemzeti Művelődési Intézet hamarosan Kecskemét közelében, a Lakiteleki Népfőiskola szomszédságában kezdi meg működését, ahová várják a hallgatóinkat szakmai gyakorlatra.
  • Gyakorlatodat Kecskemét és a környező települések sokszínű kulturális intézményeiben töltheted: Hírös Agóra, Kecskeméti Kortárs Művészeti Műhelyek, Katona József Múzeum, Aba-Novák Agóra Szolnok.
  • Egyetemünkön – biztonságos környezetben – fiatalos, dinamikus közösségnek, izgalmas egyetemi életnek és a város sokszínű kulturális- és sportéletének lehetsz részese.
  • Nagyszerű körülmények között, kiváló oktatók támogatásával, országosan is egyedülálló gyakorlati háttérrel szerezheted meg piacképes szaktudásodat.
  • A kecskeméti pedagógusképzés százéves hagyománnyal rendelkezik, az itt szerzett diploma a munkaerőpiacon hasznos és értékes tudást jelent.
  • Szüleid költségeit több módon is csökkentheted, Kecskemét város havi 15 ezer forintos ösztöndíjjal támogatja hallgatóinkat és az Egyetemen is többféle ösztöndíjban részesülhetsz.

Kövess minket a facebook-on! Kérdéseiddel fordulj bátran hozzánk!

Ha pedig még eddig nem látogattál el személyesen hozzánk, gyere el rendezvényeinkre!

A NYÍLT NAPUNKON ismét találkozhatunk!

Válassz minket! Szeretettel várunk hallgatóink körében!
CSECSEMŐ- ÉS KISGYERMEKNEVELŐ FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS

Közösségszervezés szak

 

Ezt a szakot ajánljuk Neked,  

  •  ha érdekel a kultúra terjesztése, az ifjúsági közösségek és programok szervezése, az ifjúságsegítés,
  •  ha szeretnél emberközeli, mozgalmas képzést és gyakorlatot,
  •  ha korábban szereztél Ifjúságsegítő OKJ képesítést vagy Szociális és ifjúsági munka (ifjúságsegítő szakirány) felsőoktatási szakképzést végeztél, mivel akkor kérheted a szakmai tantárgyak beszámítását!

 

A diploma birtokában lehetőséged lesz a közművelődés, a kultúra, az ifjúságügy intézményeiben, civil szervezeteiben közvetlen tervező, szervező, értékelő, irányító, illetve animátori, koordinátori munkakörök, feladatok ellátására.

 

 Bővebben itt olvashatsz a szakról

 

Partnereink