Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

Őselemek vonzásában - Kiállítás a Pedagógusképző Kar könyvtárában

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Könyvtár és Információs Központ tisztelettel hív és vár minden érdeklődőt az Országos Könyvtári Napok keretén belül megrendezett Őselemek vonzásában című képzőművészeti kiállításra.

Idén először csatlakoztunk az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozathoz (szept. 30. - október 6.). Ennek keretén belül kiállításokat, előadásokat, kézműves foglalkozásokat, mesenapokat szervezünk. Idei központi téma: Könyvtárak az emberért - felelősség a Földért. (Tematikus napok programjai: A mese hatalma, A lét meghatározói: a négy elem, Felelősségünk a klímaváltozás, fenntartható fejlődés, Velünk élő természet, Jövőnk, az ökokultúra.) 

Plakát

A programsorozat idei egyik altémájához csatlakozva kiállítást rendezünk a Pedagógusképző Kar munkatársainak – Görbe Ágnes, Soós Barbara, Varga S. Márta – alkotásaiból. A kiállítás ünnepélyes megnyitójára szeptember 30-án, 16 órakor kerül sor a Pedagógiai Szakkönyvtárban. A tárlatot Kriskó János, nyugalmazott főiskolai docens nyitja meg. Látogatható október 11-ig, a Könyvtár nyitvatartási ideje alatt.

Partnereink