Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

Rajzpályázat általános iskolások számára

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Nyílt nap

A Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kara kreatív rajzpályázatot hirdet a Tanítók napja alkalmából „HAJÓ” tematikában a kecskeméti általános iskolások 1-4.évfolyama számára.
Egyénileg készült, A/4 vagy A/3 méretű alkotásokat várunk. A technika (grafit, színes ceruza, tempera, akvarell, vegyes fotómontázs, fotó) kötetlen, szabadon választható.

A pályamű hátoldalán kérjük feltüntetni az alkotó nevét, életkorát és egy email-címet, amelyre értesítést küldhetünk.

Részletek a tovább gombra kattintva!

 

 

Az alkotásokat 2019. március 05-ig lehet benyújtani. (Személyesen: a NJE Pedagógusképző Karán, a Művészeti és Anyanyelvi Nevelési Tanszék adminisztrátoránál, Varga S. Mártánál, postai úton: NJE Pedagógusképző Kar, 6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14. Kérjük, a borítékra írják rá: „HAJÓ”).

A pályázat benyújtásával a pályázó, illetve szülője, gondviselője tudomásul veszi, hogy a rajzokat, az arról készített digitális másolatokat a Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kara – a szerző nevének feltüntetésével – a későbbiekben oktatási, beiskolázási és publikációs célokra felhasználhatja, a pályázat díjkiosztó rendezvényén fényképeket készít, és azokat tájékoztatási céllal felhasználhatja.

A pályázaton első, második, harmadik helyezést és különdíjat oszt ki a pályázat zsűrije. A pályamunkából kiállítást szervezünk, melynek megnyitójára 2019. március 12-én a NJE PK (Kecskemét Kaszap u 6-14.) könyvtárában kerül sor. A pályázók könyvet, rajzeszközöket nyerhetnek!

 A Szervezők

Partnereink