Neumann János Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

Távoktatás!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A 2020. március 11. napján a Kormány által elrendelt veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelet, valamint az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III.11.) Korm. rendelet rendelkezései alapján intézményünkben határozatlan ideig távoktatásként folyik tovább az oktatás.
Részletek a tovább gombra kattintva!NEPTUN MEETSTREET (NMS) 

NMS alapok és BEADANDÓK kezelése oktatóknaklink

NMS alapok és BEADANDÓK kezelése hallgatóknaklink

 

MICROSOFT TEAMS 

Az egyetemen használatos Office 365 előfizetés része a  Microsoft Teams alkalmazás is, ahol tantárgyak szerint meg lehet csinálni az egyes teameket és meg lehet hívni bele a hallgatókat (a hallgatókat privát e-mail címmel is be lehet hívni, mivel van ingyenes teams is, amit tudnak használni erre a célra). A Teams-en keresztül kényelmesen meg lehet osztani az előadás anyagait, valamint a segédleteket, teszteket és lehet video konferenciát is készíteni, sőt ha szeretnétek lehet rögzíteni is az eseményt, valamint lesz egy kommunikációs felület, ahol lehet tartani a kapcsolatot a hallgatókkal. A szolgáltatást egyaránt lehet desktop kliensen, webes felületen valamint mobil telefonon is használni.

kliens program innen tölthető le: https://products.office.com/hu-hu/microsoft-teams/download-app

Magyar nyelvű leírás, valamint a  használatáról segédanyagok, oktató videók itt tekinthetőek meg: link 

A "vendég" (hallgatók privát email címével) felvétele a csoporthoz: link  

Segédlet, amelyben összefoglalják hogyan lehet előadásokat/gyakorlatokat megtartani Office és Microsoft Teams használatával: link

Angol nyelvű videó: https://www.youtube.com/watch?v=2zB2jiCxxuQ

 

ELÉRHETŐ ADATBÁZISOK 

Digitális tankönyvtárak:

Egyéb oldalak:

  • MeRSZ
  • L'Harmattan
  • Osiris
  • Typotex

Ingyenes adatbázisok:

Ha az elérhetőséggel bármi gond van ( pl nem tud belépni, nem működik az oldal távolról stb.), kérjük jelezzék a kotel.emoke@uni-neumann.hu címre.

Partnereink